om os

SPEEGON er et dansk cykelmærke der er grundlagt med stor passion for innovation, fart, performance og selvfølgelig CYKLING. Vores mål er at give dig en tro på dig selv og presse dig selv mere end du nogen sinde har gjort.   
 
SPEEGON cykler er designet til landenvejen hvor du kan få det mest optimale ud af Power of Performance, hvilket vil sige de watt du ligger i pedalerne får den bedste performance, og derved den hurtigste fart.   

SPEEGON er i udvilket til value for money, det vil sige at Fart, Køreglæde, Kvalitet og Design går hånd i hånd. Nogle utroligt smukke rammer, i høj kvalitet og med performance er gør du bliver den hurtigste på landevejen.  

SPEEGON cyklerne er samlet og kvalitets sikret af danske mekanikere. Det giver os den bedste og mest sikre kvalitet for det arbejde der ligger i at bygge en cykel rigtigt op  

 Carbon   
SPEEGON cykler er af højeste kvalitet og derfor har vi valgt at få cyklerne lavet i Toray T800 carbon. Det giver en unik mulighed for at holde vægten nede samtidig med du får en stiv cykel, der fløger dig i lige det du vil have den til.